Aaya, uw transportbedrijf voor kleine en snelle leveringen

Een transportbedrijf dat een antwoord biedt op uw noden

Aaya is een transportbedrijf dat opgericht werd door bestuurders met verschillende jaren ervaring in de transportsector.

Steeds meer bestellingen vinden plaats van op afstand of online en dienen zo snel mogelijk afgeleverd te worden bij de klant. Als koeriersbedrijf spelen we in op de groeiende vraag naar klein transport dat de mogelijkheid biedt om een uitgebreider publiek te bereiken.

Hoe kan ons transportbedrijf u helpen?

De organisatie van goederentransport is niet altijd even evident. Voor veel bedrijven die het vervoer van hun goederen naar de klanten zelf in handen wensten te nemen, lopen de logistieke kosten soms hoog op. Ons transportbedrijf wenst ondernemingen in dergelijke situaties te ondersteunen met zijn transportdiensten.

Het Transportbedrijf Aaya werkt met bestelwagens, al dan niet met laadklep, met een maximale capaciteit van 15 m³. U kunt dus bij ons terecht voor al uw noden in klein transport.

Centraal gelegen uitvalsbasis

Ons transportbedrijf is gevestigd in het centrum van België, dicht bij de Brusselse ring, wat ons de mogelijkheid biedt om snel en gemakkelijk te leveren in Brussel, Vlaanderen en Wallonië, maar ook in Nederland, Luxemburg, Noord-Frankrijk en West-Duitsland.


Meer info nodig over ons klein transport?
Lees meer over onze diensten

 Overtuigd om met ons samen te werken?

Contacteer ons: +32 470 81 54 06 of